Več kot 10 let izkušenj

Zemeljska dela in transporti

Transportno družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991 z nakupom prvega tovornega vozila. Vse do danes smo s trdim delom ustvarili vozni park z več tovornimi in priklopnimi vozili.

Zavedamo se, da je stalen razvoj zelo pomemben in mu bomo tudi v prihodnosti namenili veliko pozornosti in sredstev. Podjetje že desetletje uspešno deluje predvsem na domačem trgu.

S svojo dejavnostjo smo usmerjeni tudi v kiper prevoze razsutih materialov, kot so gramoz, pesek, zemlja, rušitveni odpadni materiali, ki jih odpeljemo na začasne ali trajne deponije, odvisno od želja naročnika.

V vseh letih delovanja je bil in ostaja glavni cilj podjetja zagotavljanje kvalitetnih transportnih storitev strankam in partnerjem doma ter v tujini.

Zahvaljujoč našim večletnim izkušnjam smo izdelali standarde, ki nam omogočajo, da strokovno in pravočasno realiziramo tudi najbolj zapletena naročila.

Ponujamo:

Imamo ekipo usposobljenih, izkušenih in dolgoletnih sodelavcev. Posebno pozornost namenjamo kakovosti, visokim standardom in pravočasni izvedbi naših naročil.

Vabimo vas, da nas kontaktirate za ponudbo.